maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

5 מתכונים לעוגיות כשרות לפסח ומפנקות במיוחד

בכל שנה כשפסח מגיע, אחת הדאגות העיקריות שלנו, מעבר לניקיונות ועיסוק הילדים, היא מה נאכל לנוכח המחסור בחמץ. לרוב הארוחות שבמהלך היום אנחנו בדרך כלל מוצאים פתרונות, ולעתים זו אף הזדמנות מצוינת לפתוח בדיאטה ולהשיל מעלינו את כל הפחמימות המזיקות, אך מה עושים במקרה של קינוחים ובפרט עוגיות? לשם כך אספנו עבורכם 5 מתכונים מושלמים לעוגיות של מיטב הבשלניות שברשת. בחג הזה לא תצטרכו להתפשר על עוגיות קנויות ויבשות, כי אתם תכינו בעצמכם את מנות הפינוק שתגישו לאורחים שלכם. חג שמח וטעים!
מתכון לעוגיות שקדים ופקאן ללא קמח של הדס כהן

אם אתם מעוניינים להכין מתכון קליל לעוגיות בפסח עם מצרכים שכבר כנראה יש לכם בבית, תוכלו לנסות את עוגיות השקדים והפקאן של הדס כהן. רק 10 דקות הכנה ו-20 דקות בתנור, שלאחריהן תקבלו קינוח פרווה נהדר וכשר לפסח.

 

למתכונים נוספים מהבלוג ''בשמלה אדומה ושתי כפות''

recipe מקור תמונה: foodblog
רכיבים לעוגיות שקדים:
שקדים - 30 גר' (מולבנים)
פקאן - 100 גר' (קצוץ)
סוכר וניל - 10 גר' (שקית אחת)
אבקת סוכר - ¼ כוס
שוקולד מריר - 25 גר' (לא חובה)
מתכון לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס מהבלוג "Pink Vegan"

המתכון הזה לעוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס הוא האהוב על הדס, ולוקח רק חצי שעה להכין אותו. הוא גם כשר לפסח וגם טבעוני, כך שכל אחד יוכל ליהנות מהתוצאה הנהדרת שלו במהלך החג ללא מגבלה.

למתכונים נוספים מהבלוג "Pink Vegan"

recipe מקור תמונה: pinkhadas
רכיבים לעוגיות קוקוס :
פתיתי קוקוס - 2 כוסות
שמן קוקוס - ¼ כוס (נוזלי)
רסק תפוחים - 2 כפות (גדושות)
סוכר חום - ½ כוס
מלח - קורט
תמצית וניל - ½ כפית
מתכון לעוגיות בוטנים ביתיות

בשביל המתכון הפשוט הזה לא תצטרכו יותר מ-3 מרכיבים, והוא מושלם לא רק בפסח, אלא גם עבור כל יום בשנה. בסוף תהליך ההכנה תקבלו עוגיות פריכות ומענגות שלא תאמינו עד כמה פשוט היה להכין אותן.

recipe מקור תמונה: Brian Schwenk Follow
רכיבים לעוגיות בוטנים:
חמאת בוטנים - 1 צנצנת (גרוסים)
סוכר - ½1 כוסות
מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' רכות ועסיסיות של דליה מאיר

את המתכון הזה תכינו תוך רבע שעה והוא יניב עוגיות דחוסות וצמיגיות שמענג ללעוס, כל זאת ללא טיפה אחת של שמן או קמח. אתם פשוט לא תאמינו לתוצאה של תהליך ההכנה הזריז הזה.

למתכונים נוספים מהבלוג ''קסמים מתוקים ומענגים''

recipe מקור תמונה: shonlysweets
רכיבים לעוגיות פאדג' :
אבקת סוכר - 300 גר' (3 שקיות של 100 גרם)
מלח - ¼ כפית
אבקת נס קפה - 1 כפית
אבקת קקאו - 100 גר'
חלבונים מביצים גדולות - 3 (מומלץ להשתמש בחלבונים בטמפרטורת החדר)
תמצית וניל - 2 כפיות
מתכון לחטיפי שוקולד ממולאים מרציפן מהבלוג "Pink Vegan"

את החטיף המושלם הזה בדרך כלל מכינים עם חמאת בוטנים, אך להדס לא היה מהממרח האהוב בבית, ולכן היא נאלצה לאלתר. התוצאה יצאה מעולה, ואחרי שתטעמו את העוגיות יתכן שתתאהבו בעצמכם.

למתכונים נוספים מהבלוג "Pink Vegan"

recipe מקור תמונה: pinkhadas
רכיבים לחטיפי שוקולד:
שוקולד מריר - 100 גר' (80% מוצקי קקאו)
שמן קוקוס - 2 כפות
מרציפן - ¼ כוס (מתכון בהמשך)
רכיבים למרציפן:
סירופ מייפל - ⅛ כוס (45 גר' או אגבה)
תמצית שקדים - מעט (⅛ כפית, לא חובה)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: