תפוחים חמים ונימוחים בניחוח קינמון וחמאה - קשה לחשוב על שילובים מוכרים ואהובים יותר מזה... טעמו הייחודי של הפרי העגלגל הזה הופך אותו למושלם לאפייה, וכשמצוותים אותו לקינמון ובצק, מקבלים קינוח פירותי ואהוב שאי אפשר להפסיק "ליישר". אם גם אתם אוהבים קינוחים עם תפוחים ורוצים להכין גרסה מיוחדת של המאפה האהוב, אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הבא שהוא לא רק פשוט וטעים במיוחד, אלא יפה בצורה בלתי רגילה, ויכול להרשים כל אדם שיראה אותו. המערבולות הבצקיות שעל הפאי הופכות אותו לקינוח מושך וחמים שמושלם לימי החורף, בייחוד אם מגישים אותו לצד גלידת וניל צוננת לאיזון הטעמים. שיהיה בתיאבון!