header

מתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות

כאשר דודתי הכינה את המנה המדהימה והטעימה הזו של קונכיות פסטה ממולאות בגבינות, הייתי בטוח שמדובר בפרויקט שכולל הרבה עבודה קשה. רק אחרי שהתעקשתי לקבל ממנה את המתכון למנה המיוחדת הזו, נוכחתי לגלות שטעיתי בענק, כי כדי לקבל את התוצאה הקלה והמרשימה הזאת לא צריך להיות בשלן מומחה - והתוצאה עדיין מושלמת! כעת, אני משתף את המתכון עמכם כדי שגם אתם תוכלו ליהנות ממנה טעימה של קונכיות פסטה ממולאות בגבינות.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
קונכיות פסטה - 24 יחידות (גדולות)
גבינת ריקוטה - 430 גרם (רזה)
ברוקולי - 3 כוסות (מופשר, ללא הנוזלים)
גבינת מוצרלה - 1 כוס (מגוררת)
חלבוני ביצה - 2 (גדולים)
בזיליקום - 1 כף (טרי, קצוץ)
מלח שום - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
רוטב לפסטה - כ-740 גרם (ניתן להחליף גם ברוטב לפיצה)
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגוררת)
אופן הכנת הקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
  1. בשלו את קונכיות הפסטה לפי הוראות הבישול שעל החבילה, סננו אותן, שטפו במים קרים והניחו בצד.
  2. ערבבו בקערה גדולה ריקוטה, ברוקולי, מוצרלה, חלבוני ביצה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. רססו תרסיס שמן על תבנית אפייה בגודל 23X33 ס"מ ומרחו על התחתית שלה חצי מכמות הרוטב לפסטה.
  4. קחו קונכיית פסטה בידכם, מלאו אותה בתערובת שהכנתם קודם לכן והניחו אותה בתבנית – חזרו על פעולה זו עד שנגמרות הקונכיות.
  5. צקו את הרוטב שנותר מעל הקונכיות, כסו את התבנית בנייר כסף והכניסו לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
  6. לאחר זמן הבישול הזה הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו את הכיסוי ופזרו מעל את גבינת הפרמז'ן.
  7. החזירו את התבנית לתנור לאפייה נוספת של 5 דקות ללא נייר הכסף, הוציאו והגישו אל השולחן.
טיפ השף:
ניתן להחליף חלק מכמות הברוקולי בזיתים ירוקים, חתיכות קטנות של תפוחי אדמה וכדומה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר