maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפיצה קלה להכנה

הכנת פיצה דורשת זמן, כמו כל דבר טוב בחיים. במתכון הפיצה שלפניכם תוכלו לחסוך הרבה זמן ולהכין פיצה איכותית, טעימה ומהירה שלא דורשת התפחה ארוכה או אפייה איטית. עם רוטב טעים, גבינת מוצרלה ותוספות נפלאות - תוך חצי שעה תוכלו לאכול פיצה ביתית טעימה שתתאהבו בה!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה קלה להכנה מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לבצק:
קמח - 4 כוסות
מים - כ-300 מל' (חמים לא רותחים עד 35 מעלות)
שמרים יבשים - 3 כפות
סוכר - 1 כפית
מלח - 1 כפית
שמן - ¼ כוס
רכיבים לרוטב עגבניות:
רסק עגבניות - 100 גר'
מלח - 1 כפית
סוכר - ½1 כפיות
אורגנו - 1 כפית (או תבלין לפיצה)
קטשופ - 6 כפות
שמן זית - 1 כף
מים - ½-1 כוס
רכיבים לפיצה:
גבינת מוצרלה - 250 גר' (מגורדת)
זיתים - לפי הטעם (פרוסים ומגולענים או כל תוספת שאוהבים)
אופן הכנת הבצק:
  1. החלו בהכנת הבצק: הכניסו קמח, שמרים יבשים וסוכר לקערת המערבל, חברו את וו הלישה והפעילו על מהירות איטית.
  2. הוסיפו לקערה את המלח וצקו את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד, לא נוזלי ולא מוצק מידי. (אם הבצק קשה מידי, הוסיפו לו עוד מים. אם הוא נוזלי, הוסיפו לו מעט קמח).
  3. כאשר הבצק מתגבש הוסיפו לו תוך כדי ערבול את השמן. לאחר מכן, הוציאו את הבצק לקערה והניחו בינתיים בצד לתפיחה קצרה בת 10-15. בזמן הזה תוכלו להכין את רוטב העגבניות.
אופן הכנת הרוטב עגבניות:
  1. הכניסו לקערה בינונית את כל מרכיבי הרוטב למעט המים וערבבו היטב.
  2. הוסיפו לרוטב את המים בהדרגה עד שהוא יהפוך למעט נוזלי ולא מוצק.
אופן הכנת הפיצה:
  1. הדליקו תנור לחום גבוה של 220-250 מעלות.
  2. שמנו תבנית עגולה בקוטר 30 ס''מ או תבנית מלבנית בגודל 40X32 ורפדו אותה בנייר אפייה.
  3. לאחר שהבצק מוכן ונח מעט, רדדו את הבצק לעלה בעובי 2 ס''מ והניחו אותו בתוך התבנית.
  4. צקו את הרוטב מעל הבצק לפי הטעם ובצורה אחידה.
  5. פזרו מעל הרוטב גבינת מוצרלה ותוספות, הכניסו לתנור ואפו כ-7-10 דקות או עד שהבצק מזהיב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר