maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקציצות עוף עם פטריות

קציצות עוף הן מנה אהובה במיוחד כיוון שהן קלות להכנה, רכות במרקמן וטעימות להפליא. כאשר מוסיפים להן פטריות טריות נוצרות קציצות עם ניחוח וטעם מיוחדים שקשה לעמוד בפניהם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
רכיבים לקציצות עוף ופטריות:
פטריות - 200 גר' (קצוצות דק)
שמן זית - 1 כף
אבקת שום - 1 כפית
שבבי בצל - 1 כפית (או אבקת בצל /מרק בצל)
אבקת צ'ילי - ½ כפית
פטרוזיליה - 2 כפות (מיובשת)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
פירורי לחם - 1 כוס
פטרוזיליה - ¼ כוס (טרייה קצוצה)
אופן הכנת הקציצות עוף ופטריות:
  1. חממו תנור ל-190 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו.
  2. בקערה גדולה ערבבו את כל הרכיבים מלבד פירורי הלחם והפטרוזיליה המיובשת וערבבו היטב.
  3. בכלי נפרד, ערבבו את פירורי הלחם והפטרוזיליה המיובשת.
  4. צרו קציצות מתערובת חזה העוף, צפו בפירורי הלחם עם הפטרוזיליה והניחו על תבנית האפייה.
  5. רססו את הקציצות בשמן והכניסו את התבנית לתנור למשך 18-20 דקות או עד שהקציצות משחימות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: