maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לדג סלמון אפוי עם עשבי תיבול

אם אתם מחפשים מתכון מהיר לאירוח שגם ישאיר רושם על האורחים, נסו להכין את מנת דג הסלמון שלפניכם. תוכלו להכניס את התבנית לתנור ברגע שהאורחים ייכנסו בדלת, ולהגיש להם מנה חמה וטעימה תוך 10 דקות בלבד!

זמן הכנה: 12 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לדג סלמון אפוי עם עשבי תיבול מקור תמונה: mynaturalfamily
רכיבים לדג סלמון:
שמן זית - 4 כפות
מלח - 1 כפית
גרידת לימון - מ-1 לימון
פטרוזיליה - 1 כף (טרייה, קצוצה)
שמיר - 1 כפית (טרי, קצוץ)
שן שום - 1 (כתושה)
פלפל שחור - קורט
סלמון - 5 יחידות (פילה)
אופן הכנת הדג סלמון:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו את חתיכות הדג בתוך התבנית המרופדת.
  3. הכניסו לקערה שמן זית, מלח, פלפל, גרידת לימון, פטרוזיליה, שום ושמיר וערבבו הכל יחד.
  4. בעזרת מברשת או כף, מרחו את תערובת התבלינים על גבי חתיכות הדג והכניסו לתנור לאפייה של כ-10 דקות.
  5. הוציאו מהתנור והגישו חם.
טיפ השף:
תוכלו לאפות את הדג במשך יותר מ-10 דקות לקבלת מרקם פריך יותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר