הסיבים המסיסים שבשיבולת השועל תורמים להורדת רמות הסוכר בדם. הסיבים מאטים את ספיגת הפחמימות בגוף וכך מונעים קפיצות פתאומיות ברמת הסוכר. מחקרים מצאו כי צריכה יומית של שיבולת שועל מורידה את הסיכוי לחלות בסוכרת בכ-40%.
מאפינס בריאים וטעימים אשר מתאימים את עצמם לתכולת המקרר שלכם. המאפינס שומרים על טעם נהדר גם עם צימוקים, שבבי שוקולד, רסק תפוחים או כל רעיון אחר.
מנה יפה במיוחד, מתאימה לארוחות חגיגיות או לארוחת בוקר מלאה בבריאות.
קינוח מפנק המבוסס על שיבולת השועל הטעימה, שאפשר לאכול גם בלי רגשות אשמה...
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: