maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לצלעות טלה בדבש ויין

אין כמו צלעות כדי לדאוג שכולם יצאו מרוצים מהארוחה, ולא יהיה אחד שלא ילקק את אצבעותיו בסוף המנה הזו. 

זמן הכנה: 7 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לצלעות טלה בדבש ויין
רכיבים לצלעות טלה:
צלעות טלה - ½1 קג'
בצלים - 2 (קצוצים)
שום - 2 כפיות (כתוש)
דבש - 3 כפיות
שמן זית - 3 כפיות
רוטב סויה - ¼ כוס
יין לבן - 1 כוס (יבש)
פלפל שחור - 1 כפית (טחון)
מלח - 1 כפית
מיץ לימון - ¼ כוס (טרי)
קינמון - 1 כפית (טחון)
אופן הכנת הצלעות טלה:
  1. הניחו את צלעות הטלה בתבנית אפייה.
  2. בקערה קטנה ערבבו יחדיו את הבצל, השום, הדבש, השמן, רוטב הסויה, היין, הפלפל, המלח, מיץ הלימון והקינמון.
  3. מרחו את התערובת על הצלעות, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.
  4. אחרי שעה, חממו תנור מראש ל-200° מעלות והכניסו לתוכו את הצלעות למשך 70 דקות או עד שהן צלויות היטב.
מקור: קרן מיטלמן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: