maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל לקינואה בסגנון מקסיקני

הטריק הגאוני של המתכון הבא הוא שאת כולו מכינים במחבת אחת - בלי לכלוך וכלים מיותרים. אפילו הבצל מטוגן יחד עם שאר הרכיבים באותו תבשיל. מלבד קלות ההכנה, המנה הזאת קלילה, בריאה, מזינה ומיוחדת ומביאה את מאפייני המטבח המקסיקני עם התירס, השעועית, האבוקדו והתבלינים הנהדרים. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל לקינואה בסגנון מקסיקני מקור תמונה: damndelicious
רכיבים לתבשיל קינואה:
שמן זית - 1 כף
שיני שום - 2 (כתושות)
פלפל צ'ילי - 1 (קצוץ דק)
קינואה - 1 כוס
שעועית שחורה - ½1 כוסות (מבושלת ומסוננת (כ-250 גרם) או 1 קופסת שימורים מסוננת)
עגבניות - 400 גר' (חתוכות או מרוסקות, אפשר גם מקופסת שימורים)
תירס - 1 כוס (מבושל, קפוא או משומר)
אבקת צ'ילי - 1 כפית
כמון - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אבוקדו - 1 (קלוף וחתוך לקוביות)
מיץ לימון - מ-1 לימון (סחוט טרי)
כוסברה - 2 כפות (קצוצה)
אופן הכנת התבשיל קינואה:
  1. חממו שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו לשמן את השום ופלפל הצ'ילי וערבבו למשך כדקה.
  2. הוסיפו למחבת את הקינואה, ציר הירקות, השעועית העגבניות, התירס, אבקת הצ'ילי והכמון. preperation מקור תמונה: damndelicious
  3. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והביאו את התבשיל לרתיחה.
  4. כסו את המחבת, הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך כ-20 דקות עד להתרככות הקינואה.
  5. בתום הבישול, הוסיפו את קוביות האבוקדו, מיץ הלימון והכוסברה הקצוצה למנה, והגישו באהבה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר