header

מתכון לתבלין ברבר אפריקאי - חריף

מתכון לתבלין ברבר חריף ונהדר המגיע אלינו היישר מן המטבח האפריקאי המסורתי, הידוע כמטבח מגוון מאוד. אחד הטעמים הדומיננטיים באוכל האפריקאי מגיע מתבלין הברבר, אשר מעניק לו את טעמו הפראי.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבלין ברבר אפריקאי - חריף
רכיבים לתערובת "ברבר":
הל - 2 כפות (טחון)
חילבה - 1 כף (טחונה)
כוסברה - 2 כפות (טחונה)
אגוז מוסקט - 1 כף (טחון)
מסמרי ציפורן - 1 כף (טחונה)
מלח ים - 1 כף
קינמון - 1 כף (טחון)
כורכום - 1 כף
אופן הכנת התערובת "ברבר":
  1. הכניסו לקערה את כל הרכיבים וערבבו יחדיו כך שיתמזגו היטב.
  2. תוכלו להשתמש בתבלין באופן מיידי או להניחו בתוך כלי אטום.
טיפ השף:
תוכלו להשתמש בתבלין במשך חודשיים מזמן ההכנה.
מקור: רינה. ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.