הגר האופה מהגליל הכינה כבר הרבה פעמים את מתכון הדלעת שאתם עומדים להכיר, ותמיד מבקשים ממנה לגלות איך היא מכינה אותו - אז הנה הרגע הגיע! בסרטון הבא היא מראה שלב אחרי שלב איך מכינים דלעת ממולאת בכל טוב עם טעם עשיר ומתקתק. מדובר במנה קלה להכנה שגם אפשר להכין בתנור במהירות בעזרת טריק חכם שהגר תלמד אתכם, ובנוסף להכל זו גם מנה צמחונית וטבעונית לחלוטין. זמן האפייה ישתנה בהתאם לדלעת שלכם, אבל בסופו של דבר תצא מהתנור שלכם דלעת שחומה ומעוררת תיאבון עם מילוי שלא תוכלו להפסיק לאכול.
רכיבים לדלעת ממולאת בכל טוב:
אופן הכנת דלעת ממולאת בכל טוב:
-
צפו בסרטון ותוכלו לראות שלב אחרי שלב איך להכין דלעת ממולאת בכל טוב. זמני האפייה תלויים בגודל הדלעת ובעובי פרוסות הבטטה - בערך חצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 עד 200 מעלות.