header

מתכון לדלעת ממולאת בתנור

הגר האופה מהגליל הכינה כבר הרבה פעמים את מתכון הדלעת שאתם עומדים להכיר, ותמיד מבקשים ממנה לגלות איך היא מכינה אותו - אז הנה הרגע הגיע! בסרטון הבא היא מראה שלב אחרי שלב איך מכינים דלעת ממולאת בכל טוב עם טעם עשיר ומתקתק. מדובר במנה קלה להכנה שגם אפשר להכין בתנור במהירות בעזרת טריק חכם שהגר תלמד אתכם, ובנוסף להכל זו גם מנה צמחונית וטבעונית לחלוטין. זמן האפייה ישתנה בהתאם לדלעת שלכם, אבל בסופו של דבר תצא מהתנור שלכם דלעת שחומה ומעוררת תיאבון עם מילוי שלא תוכלו להפסיק לאכול.
 
זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים לדלעת ממולאת בכל טוב:
דלעת - 1 (אפשר גם דלורית)
בטטה - 1
צימוקים - כ-3 חופנים (שחורים או בהירים)
אגוזי מלך - כ-3 חופנים (קצוצים)
שמן זית - לפי הצורך
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת דלעת ממולאת בכל טוב:
  1. צפו בסרטון ותוכלו לראות שלב אחרי שלב איך להכין דלעת ממולאת בכל טוב. זמני האפייה תלויים בגודל הדלעת ובעובי פרוסות הבטטה - בערך חצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 עד 200 מעלות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.