maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לצ'יפס בטטה מתובל

בפעם הבאה שאתם מארחים חברים תוכלו להציע להם את החטיף הבריא והטעים הזה, שללא ספק יהפוך לגולת הכותרת של המפגש.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לצ'יפס בטטה מתובל
רכיבים לצ'יפס בטטה:
בטטה - 350 גר' (קלופה)
ספריי שמן - לשימון התבנית
כמון - ½ כפית (טחון)
סוכר - ¼ כפית
אבקת צ'ילי - ¼ כפית
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הצ'יפס בטטה:
  1. חממו את התנור מראש ל-190 מעלות.
  2. פרסו את הבטטות לפרוסות דקות, רססו בשמן 2 תבניות אפייה וסדרו עליהן את פרוסות הבטטה בשכבה אחת. רססו מעט שמן גם על חלקן העליון של הבטטות. preperation
  3. הכניסו את התבניות לתנור ואפו במשך 7 דקות, או עד שהבטטות יתחילו להשחים מעט. כעת, הפכו את הבטטות על צדן השני והחזירו לתנור עד שישחימו קלות, 10-7 דקות לערך.
  4. הכניסו אל תוך קערה קטנה כמון, סוכר, אבקת צ'ילי ומלח וערבבו היטב. כשהבטטות תהיינה מוכנות, פזרו את תערובת הכמון על הבטטות, והגישו.
מקור: טליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: