header

מתכון לצ'יפס בטטה מתובל

בפעם הבאה שאתם מארחים חברים תוכלו להציע להם את החטיף הבריא והטעים הזה, שללא ספק יהפוך לגולת הכותרת של המפגש.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לצ'יפס בטטה מתובל
רכיבים לצ'יפס בטטה:
בטטה - 350 גר' (קלופה)
ספריי שמן - לשימון התבנית
כמון - ½ כפית (טחון)
סוכר - ¼ כפית
אבקת צ'ילי - ¼ כפית
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הצ'יפס בטטה:
  1. חממו את התנור מראש ל-190 מעלות.
  2. פרסו את הבטטות לפרוסות דקות, רססו בשמן 2 תבניות אפייה וסדרו עליהן את פרוסות הבטטה בשכבה אחת. רססו מעט שמן גם על חלקן העליון של הבטטות. preperation
  3. הכניסו את התבניות לתנור ואפו במשך 7 דקות, או עד שהבטטות יתחילו להשחים מעט. כעת, הפכו את הבטטות על צדן השני והחזירו לתנור עד שישחימו קלות, 10-7 דקות לערך.
  4. הכניסו אל תוך קערה קטנה כמון, סוכר, אבקת צ'ילי ומלח וערבבו היטב. כשהבטטות תהיינה מוכנות, פזרו את תערובת הכמון על הבטטות, והגישו.
מקור: טליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.