maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתבשיל גולש הונגרי קלאסי

אם כבר בחרתם ליהנות מתבשיל קדירה מחמם ופשוט, הרי שתבשיל הגולש ההונגרי הבא הוא ללא ספק הבחירה הקלאסית שלא תשאיר אף סועד רעב. מעבר לטעמיו הנהדרים של הגולש המהווים תענוג לחך, ניחוחותיהם החזקים של הפלפל והפפריקה יתפשטו לכל עבר ויגרמו לכל יושבי הבית להתייצב מיד מול שולחן האוכל.
זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל גולש הונגרי קלאסי מקור תמונה: hairybikers
רכיבים לגולש:
כתף בקר - 1 ק"ג (חתוך לקוביות)
בצלים - 3 (בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות)
שיני שום - 3 (כתושות)
פפריקה מעושנת - 2 כפיות
מים - ½2 כוסות
רסק עגבניות - 2 כפות
עלי דפנה - 2 עלים
פלפל אדום - 1 (מתוק, חתוך גס)
פלפל ירוק - 1 (מתוק, חתוך גס)
פלפל כתום - 1 (חתוך גס)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
אופן הכנת הגולש:
  1. חממו את התנור מראש ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה, תבלו את קוביות בשר הבקר במלח ובפלפל שחור והניחו בצד.
  3. חממו את השמן בסיר גדול על אש גבוהה, הוסיפו את בשר הבקר ובשלו אותו עד להשחמה. הוסיפו את קוביות הבצל וערבבו את התערובת למשך 5 דקות או עד שיזהיב, הוסיפו את השום הכתוש ובשלו למשך דקה נוספת.
  4. עם תום הבישול הראשוני, הוסיפו אל התערובת שבסיר את הפפריקה המעושנת, הפפריקה המתוקה, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, עלי הדפנה והמים ובשלו עד שהתבשיל יגיע לרתיחה.
  5. כעת, העבירו את הסיר אל התנור והניחו למנה להתבשל למשך כשעה וחצי נוספות. עם תום הבישול, הוסיפו אל התבשיל את הפלפלים המתוקים והחזירו לבישול של כשעה נוספת או עד שהבשר מתרכך לחלוטין.
טיפ השף:
את המנה ניתן לאכול כפי שהיא או לחילופין להגיש כתוספת ליד האורז. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר