maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף שלם בגריל, קל להכנה

עוף צלוי בגריל הוא מתכון קל ופשוט להכנה שמאפשר להכין עוף רך, עסיסי וטעים עם תיבול של מלח בלבד. עם מתכון העוף שלפניכם לא תצטרכו לעמול קשה כל כך על מנת להכין את מנת העוף המושלמת, כל שתצטרכו הם 10 דקות עבודה ומעט סבלנות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוף שלם בגריל, קל להכנה מקור תמונה: bloglovin
רכיבים לעוף בגריל:
עוף - ½2 קג' (שלם)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שום - 1 ראש (שלם)
שמן זית - 2 כפות
אופן הכנת העוף בגריל:
  1. חממו את התנור ל-220 מעלות.
  2. שטפו את העוף מבפנים ומבחוץ והניחו אותו בתבנית לצלייה.
  3. חצו את הלימון והשום לשניים והכניסו לתוך העוף (ניתן גם לסחוט מעט מיץ לימון לתוך העוף).
  4. שמנו את העוף בעזרת הידיים ומרחו את השמן על כל חלקיו.
  5. פזרו על העוף מלח ופלפל לפי הטעם, הכניסו לתנור ללא כיסוי לצלייה כשעה וחצי.
  6. לאחר שהעוף שחום ומוכן לאכילה, הוציאו מהתנור והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר