header

עוגיות אגוזים טעימות וקלות להכנה מ-5 רכיבים בלבד

לרבים מאיתנו יש מערכת יחסים מאוד מורכבת עם מלאכת האפייה, משום שמצד אחד אין דבר טעים ומגרה יותר מעוגיות שזה הרגע יצאו מהתנור, אך מצד שני למי יש זמן וכוח להכין אותן? מהיום לא תצטרכו להתמודד עם המחשבות הסותרות האלו, מפני שבעזרת המתכון הבא תוכלו להכין עוגיות אגוזים טעימות ופשוטות בעזרת 5 רכיבים ולאכול בהנאה אחרי 15 דקות בלבד בתנור. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
עוגיות אגוזים טעימות וקלות להכנה מ-5 רכיבים בלבד מקור תמונה: 12tomatoes.com
רכיבים לעוגיות:
קמח - 3 כוסות (ניתן להשתמש בכל סוג קמח שמתאים לאפייה)
סוכר - ½ כוס
חמאה - כ-220 גרם (ניתן להחליף במרגרינה)
אגוזי פקאן (קצוצים) - כוס (ניתן להחליף בכל אגוז או תערובת אגוזים לפי ההעדפה)
אבקת סוכר - ½ כוס
אופן הכנת העוגיות:
  1. חממו מראש את התנור שלכם ל-200 מעלות צלזיוס ובינתיים התחילו להכין את תערובת העוגיות.
  2. ערבבו היטב את כל הרכיבים, למעט אבקת הסוכר, בקערה גדולה עד שתתקבל תערובת אחידה.
  3. רפדו תבנית בנייר אפייה, קמחו קלות את הידיים וצרו בעזרתן כדורים קטנים ברוחב של כ-2.5 ס"מ. שימו לב שכמות הרכיבים שבמתכון מספיקה מותאמת להכנת הרבה עוגיות, לכן הכינו מראש תבנית גדולה או שמרו במקפיא את עודפי התערובת לשימוש נוסף בעתיד.
  4. לאחר 10 עד 15 דקות העוגיות שלכם יהיו מוכנות. ניתן להוציא אחת מהתנור כבר לאחר 10 דקות כדי לראות האם יש צורך בחימום נוסף.
  5. כשהעוגיות מוכנות יש להוציא אותן מהתנור, לחכות כמה דקות כדי שהן יתקררו ואז לפזר מעליהן אבקת סוכר אם ברצונכם להמתיק את טעמן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.