נגיסי עוגת הגזר האלה הם קטנים, לחים ומלאים בטעמים שהופכים כל ביס לחוויה של ממש. היופי זה שקל ומהיר מאוד להכין אותם ללא אפייה, אז אם יש לכם את המצרכים, אין סיבה שלא! תפשילו שרוולים ותוך 10 דקות יהיו לכם נגיסים טעימים ומרעננים שמושלמים לקיץ ושאפשר לאכול מתי שרוצים!
אופן הכנת נגיסי עוגת גזר:
-
חממו את שמן הקוקוס בקערה שמתאימה למיקרוגל ועל עוצמה נמוכה, עד שהוא נמס.
-
בינתיים ערבלו את שאר הרכיבים בבלנדר או במעבד מזון עד שהם משתלבים היטב ובאופן מלא.
-
הוסיפו את שמן הקוקוס לאט לאט, ובין כל הוספה ערבלו בפולסים כדי שישתלב היטב. עשו זאת עד שמתקבל בצק דביק (יתכן שלא תצטרכו את כל הכמות).
-
גלגלו את הבצק שקיבלתם לכדורים, גלגלו את הכדורים בפתיתי קוקוס נוספים אם תרצו לצפות אותם, והכניסו למקרר עד להגשה.