header

מתכון לממרח גזר פיקנטי

אחד הדברים שהכי כיף להגיש בתחילת הארוחה או כנשנוש קליל הוא ממרח טעים ובריא, אותו ניתן למרוח על לחם טרי. נסו את המתכון הבא או לחצו כאן כדי להכיר מגוון נפלא של ממרחים נוספים

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לממרח גזר פיקנטי מקור תמונה: food
רכיבים לממרח גזר מתובל:
גזרים - 6 (חתוכים דק)
שן שום - ½ שן (קצוצה)
כמון - ¼ כפית (טחון)
ג'ינג'ר - ¼ כפית (מגורר)
קינמון - מעט (טחון, ⅛ כפית)
פלפל קאיין - קורט (או פלפל חריף אחר לטעמכם)
טחינה - 1 כף
מיץ לימון - 2 כפיות
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הממרח גזר מתובל:
  1. הניחו קערה שעמידה בפני חום על סיר שמונח על להבה בינונית, אשר מכיל 5 ס"מ מים רותחים. הוסיפו לקערה את הגזרים והניחו להם להתבשל באדים, כ-12 דקות לערך. preperation מקור תמונה: seriouseats
  2. הכניסו למעבד מזון את הגזרים המאודים, השום, הכמון, הג'ינג'ר, הקינמון, פלפל הקאיין, הטחינה ומיץ הלימון, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, במשך דקה לערך. במידת הצורך תוכלו להוסיף בהדרגתיות עד 2 כפות מים כדי לדלל את הממרח.
  3. העבירו את הממרח לקערה והגישו.
מקור: אמילי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.