maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לחסה ממולאת בטופו וירקות

אנשים רבים חושבים שכדי להכין ארוחת ערב בריאה וקלילה צריך להשקיע הרבה זמן ותכנון, אך אני גיליתי שהמצב במציאות שונה לחלוטין! המנה שלפניכם "גוזלת" רק 20 דקות מזמני, וזה כולל לא רק את ההכנה, אלא גם את האכילה!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לחסה ממולאת בטופו וירקות
רכיבים לחסה ממולאת:
פלפל אדום - 1 (חתוך לרצועות דקות)
גבעולי בצל ירוק - 4 (חתוכים לפרוסות)
גזרים - 3 (מגוררים)
מלפפון - ½ מלפפון (חתוך לרצועות דקות)
נענע טרייה - צרור
טופו - 500 גר' (ניתן להחליף בחזה עוף)
רכיבים לרוטב:
חמאת בוטנים - ½ כוס
חומץ - 1 כף
סוכר חום - 2 כפות
רוטב צ'ילי - 1-3 כפיות
מיץ לימון טרי - מ- ½ לימון
שיני שום - 2-3 (כתושות או טחונות)
מים חמים - 2-4 כפות
חתיכות שורש ג'ינג'ר - 2 (בעובי של כ-½2 ס"מ)
אופן הכנת החסה ממולאת:
  1. הפרידו את עלי החסה וקצצו את כל הירקות. preperation
  2. כדי להוסיף מעט טעם לטופו, תוכלו לחתוך אותו לקוביות ולהכניסו לתוך קערה עם מעט סויה. ערבבו ותנו לרוטב להיספג (כ-10 דקות).
  3. מלאו את עלי החסה בטופו, ירקות, מעט בזיליקום ונענע ומעל שפכו את הרוטב שהכנתם.
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו את כל המרכיבים מלבד המים בקערה וערבבו מעט עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. הוסיפו את המים בהדרגתיות עד לקבלת מרקם של רוטב (יתכן כי לא יהיה צורך להשתמש בכל 4 כפות המים).
מקור: יהונתן ג'.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: