maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתותים ממולאים בשקדים

הפתיעו את האורחים חובבי הפירות שלכם בקינוח יוצא מן הכלל, שכמותו כנראה טרם יצא להם לראות בארוחות אחרות. התותים הללו ממולאים בתערובת טעימה במיוחד של בננה וקינואה, כך שלצד הטעם העשיר מדובר גם בקינוח בריא ונטול חלב, שהוא מקור נהדר לחלבון וסיבים תזונתיים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתותים ממולאים בשקדים
רכיבים לתותים הממולאים:
קינואה - ¼ כוס (לא מבושלת)
בננה - 1
קינמון - ½ כפית
אבקת קקאו - 1 כפית
תמצית שקדים - ½ כפית
תותים - 24
שקדים - 12
אופן הכנת התותים הממולאים:
  1. הכניסו את הקינואה לסיר קטן עם כוס מים, כסו אותו במכסה והביאו לרתיחה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-15 דקות.
  3. העבירו את הקינואה המבושלת לקערה, והוסיפו סירופ מייפל, בננה, קינמון, אבקת קקאו ותמצית שקדים. מעכו את הבננה וערבבו היטב. אפשרו לתערובת להתקרר. preperation
  4. שטפו וייבשו את התותים. באמצעות סכין חדה, הסירו את החלק הפנימי של כל תות.
  5. הכניסו באמצעות כפית מעט מהתערובת שלכם לתוך כל תות. קשטו באמצעות כמה שקדים קצוצים ותוכלו להגיש מיד או לאחסן במקרר במיכל אטום וליהנות מהקינוח הנפלא הזה מאוחר יותר.
מקור: נוגה ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר