maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון מקלות שוקולד בננה בציפוי שוקולד ואגוזים

הקינוח הנהדר הזה אהוב במיוחד בקרב ילדים! אז אם האורחים שלכם מודיעים לפתע שהם מגיעים יחד עם ילדיהם, המתכון הקליל הזה הוא פתרון נהדר לזמן הקצוב שנותר לכם כדי להציל את המצב ולהפתיע עם קינוח שאף ילד לא יוכל לסרב לו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון מקלות שוקולד בננה בציפוי שוקולד ואגוזים
רכיבים למקלות שוקולד בננה:
שוקולד מריר - 100 גר' (75% קקאו לפחות)
אגוזים - כ-50 גר' (טחונים לבחירתכם, לקישוט)
אופן הכנת המקלות שוקולד בננה:
  1. הכניסו את הבננות למקפיא למשך 40-30 דקות.
  2. המיסו את השוקולד בעזרת שיטת בן-מארי, כשהשוקולד נמצא בקערה או סיר שמונחים על סיר שמלא במים, המונח על להבה נמוכה-בינונית.
  3. הוציאו את הבננות מהמקפיא והשחילו אותן על שיפוד.
  4. צפו את הבננות בשוקולד המומס ומעליהן פזרו את האגוזים הטחונים. מומלץ לבצע את השלב הזה במהירות לפני שהשוקולד יתקשה.
מקור: דנה ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר