maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לריבת בננות

הכנת ריבה תמיד מזכירה לי את סבתא שלי, שנהגה לבשל סיר גדול ומבעבע של ריבה עם ריח משכר ומתוק שהורגש בכל חלקי הבית. בניגוד למה שסבתי תמיד טענה, ריבות אינן קשות להכנה וכל אחד יכול לעשות אותן, והמתכון הנפלא והפשוט הזה בהחלט מוכיח זאת...

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לריבת בננות
רכיבים לריבת בננות:
אננס - 850 גר' ( מקופסת שימורים, כולל הסירופ)
קוקוס טחון - 25 גר'
סוכר - 3 כוסות
אופן הכנת הריבת בננות:
  1. פרסו את הבננות לחתיכות קטנות.
  2. חתכו את האננס לחתיכות והניחו אותן בסיר יחד עם הסירופ.
  3. הוסיפו לסיר סוכר ומיץ מ-2 לימונים (הוסיפו עוד סוכר אם יש צורך). לאחר מכן הוסיפו קוקוס טחון וחתיכות בננה והביאו לרתיחה תוך כדי בחישה, על להבה בינונית-גבוהה.
  4. הנמיכו את עוצמת האש ובשלו במשך 10 דקות.
  5. הסירו את הסיר מהאש, הכניסו את התערובת לבלנדר לאחר שתתקרר מעט וערבלו עד ליצירת תערובת חלקה.
  6. החזירו את התערובת לסיר ובשלו שוב עד שהריבה תקבל מרקם עבה.
  7. את הריבה תוכלו להעביר לצנצנת זכוכית ולאחסן במקרר, עד חודש ימים.
מקור: רונית ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: