maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתפוחי אדמה אפויים עם רוזמרין

אין כמו תוספת חמה של תפוחי אדמה לארוחה מכל סוג שהוא, ואת המנה הטעימה הזו כל אחד יכול להכין. בתוספת של רוזמרין, מעט תבלינים ושמן זהוב - מתכון תפוחי האדמה האפויים שלפניכם יהפוך להיות התוספת האהובה עליכם ביותר.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתפוחי אדמה אפויים עם רוזמרין מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לתפוחי האדמה:
תפוחי אדמה - 2 קג' (קטנים, שטופים עם קליפה או בינוניים חתוכים לקוביות)
רוזמרין - 2 כפות (טרי או קצוץ גס)
שמן זית - ½ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שיני שום - 2 (כתושות)
אופן הכנת התפוחי האדמה:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הכניסו את תפוחי האדמה לקערה וצקו מעליהם את השמן.
  3. הוסיפו לתפוחי האדמה מלח, פלפל שחור, שום כתוש ורוזמרין, וערבבו היטב כך שהשמן יעטוף אותם.
  4. הכניסו לתנור ואפו כ-30-40 דקות עד לגוון חום זהוב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר