maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקדירת טופו וירקות

בשר הבקר אמנם נחשב לאחד מן המרכיבים העיקריים בתבשילי הקדירה המסורתיים, אך אין זה אומר שלא ניתן למצוא לו מגוון תחליפים צמחוניים נהדרים דוגמת מתכון הטופו הבא. המתכון קל ופשוט, משך ההכנה קצר הרבה יותר מן המתכונים הבשריים וטעמה של המנה איננו נופל מטעמם.

 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקדירת טופו וירקות מקור תמונה: realfood
רכיבים לתבשיל קדירה:
שמן זית - 1 כף
טופו - 450 גרם (חתוך לקוביות גסות)
בצל - 1 (גדול, חתוך לקוביות)
שן שום - 1 (כתושה)
גזרים - 2 (קלופים וחתוכים גס)
כרוב לבן - ½ ראש (קטן, קצוץ דק)
קישואים - 2 (פרוסים)
מים - 1 כוס
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
אופן הכנת התבשיל קדירה:
  1. חממו את השמן בסיר על אש בינונית ובשלו את הבצל עד להזהבתו. לאחר מכן, הוסיפו את השום הכתוש ובשלו למשך כדקה נוספת.
  2. עתה, הוסיפו את הטופו ובשלו את התערובת במשך כחמש דקות. עם תום הבישול, הוסיפו אל הסיר את העגבניות המרוסקות, עלה הדפנה, כוס המים, הקישואים, הגזרים והכרוב וערבבו.
  3. תבלו את תכולת הקדירה במלח ופלפל והניחו למנה להתבשל במשך כ-45 דקות.
  4. המתינו מספר דקות כדי שהמנה תצטנן מעט והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר