maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לצ'יפס קישואים אפוי

מעבר לעובדה שטעמו של הקישוא עדין וערב לחך כמעט של כולם, כל כך פשוט להכין את החטיף הבריא והמזין הזה, כך שאין סיבה בעולם שתרצו לוותר עליו! 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לצ'יפס קישואים אפוי
רכיבים לצ'יפס קישואים:
ספריי שמן - לשימון התבנית
שמן זית - 1 כף
מלח - ¼ כפית
אבקת שום - ¼ כפית (לא חובה)
אופן הכנת הצ'יפס קישואים:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. שמנו באמצעות ספריי השמן 2 תבניות אפייה.
  3. פרסו את הקישואים באלכסון לפרוסות דקות כמה שאפשר. לאחר מכן הכניסו אותם לקערה גדולה יחד עם שמן, מלח ואבקת שום וערבבו היטב, כך שהקישואים יספגו היטב את כל הרכיבים.
  4. סדרו את הקישואים בשכבה אחת בתבניות האפייה, והכניסו לתנור. הפכו אותם על הצד השני לאחר 10 דקות, ולאחר מכן הנמיכו את חום התנור ל-150 מעלות, ואפו עד לקבלת קישואים חומים ופריכים, כ-15 דקות לערך. preperation
  5. הניחו בזהירות את הקישואים המוכנים על גבי ניירות מגבת, והשאירו אותם מכוסים בטמפרטורת החדר במשך מספר שעות.
מקור: טליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: