header

מתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר

המטבח הצרפתי ידוע בשלל המטעמים המשובחים שלו, והיום אתם מוזמנים להכניס אותו גם למנות הבשריות שלכם! לשם כך, הכינו תערובת תבלינים הכוללת בתוכה תערובת משל עצמה בשם "ארב דה פרובאנס" – שמבוססת על בזיליקום, אורגנו ועוד שלל מרכיבים אחרים, ואותה ניתן להשיג בחנויות התבלינים השונות. את התערובת הביתית הנהדרת הזו תוכלו לפזר על מנות בשריות ובעיקר על סטייקים. אז איך אומרים בצרפת? Bon appétit!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר מקור תמונה: allrecipes
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר:
מלח - 2 כפות
אבקת בצל - 1 כף
פלפל שחור - 2 כפות
אבקת שום - 1 כפית
אבקת צ'ילי - ½ כפית
פלפל אנגלי - ¼ כפית
אופן הכנת המתכון לתערובת תבלינים צרפתית לבשר:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בקערה והכניסו לקופסה מתאימה ואטומה.
  2. השתמשו בתבלין בעת הצורך.
טיפ השף:
ניתן לאחסן את תערובת התבלינים בקופסה אטומה במקום קריר ויבש למשך יותר מ-6 חודשים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: