header

מתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק

מחפשים מנת בשר איכותית שעשירה בטעמים נפלאים? הכינו לעצמכם ולאהוביכם סטייק טומהוק, שהוא נתח אנטריקוט על עצם ארוכה שנחשב בעיני רבים למלך של הנתחים על העצם. כדי להפוך אותו לכוכב של כל ארוחה, תוכלו לתבל אותו בתערובת מעולה שאפשר להכין תוך כמה דקות בבית. שימו לב שלשם כך עליכם להצטייד במטחנת קפה ותבלינים. אז מבלי להכביר במילים, התחילו להכין את תערובת התבלינים הביתית המושלמת לסטייק טומהוק חלומי!

זמן הכנה: 12 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק מקור תמונה: thespruceeats
רכיבים למתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק:
זרעי כוסברה - 2 כפות
זרעי כמון - 2 כפות
זרעי שומר - 1 כפית
הל שלם - 1 כפית
פולי קפה טחונים - 2 כפות (אספרסו או נס קפה)
מלח - 2 כפות
אבקת שום - 1 כף
אבקת בצל - 1 כף
פפריקה - 1 כף
פלפל שחור - 2 כפיות
אופן הכנת המתכון לתערובת תבלינים ביתית לסטייק טומהוק:
  1. הכניסו את זרעי הכוסברה, הכמון, השומר וההל השלם למחבת, וקלו אותם על חום בינוני עד להשחמה קלה, למשך 3-4 דקות.
  2. העבירו את התערובת למטחנת קפה ותבלינים, וטחנו עד לקבלת אבקה.
  3. העבירו לקערה את האבקה ואת שאר המרכיבים, וערבבו היטב.
  4. העבירו את תערובת התבלינים לקופסה סגורה והשתמשו בעת הצורך.
טיפ השף:
ניתן לאחסן את התערובת בקופסה סגורה ובמקום קר ויבש למשך יותר מ-6 חודשים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: