maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקבב בקר וחומוס

המתכון המסורתי של קבב מבשר טחון מקבל שדרוג בזכות תוספת של קמח חומוס, שמוסיף לו עסיסיות וטעם לא שגרתי. עגבניות השרי והתבלינים הטעימים מקנים למתכון ניחוח ים תיכוני וטעם, שיהפכו אותו לחלק קבוע במפגשי העל האש שלכם.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב בקר וחומוס מקור תמונה: beautifycorner
רכיבים לקבב:
קמח חומוס - 4 כפיות
זרעי כוסברה - 1 כפית (טחונים)
פלפל אדום חריף - 1 (קצוץ דק)
מלח - ¾ כפית (או לפי הטעם)
זרעי כמון - ¾ כפית (שלמים)
בצל בינוני - 1 (קצוץ דק)
כוסברה - 4 כפות (טרייה קצוצה גס)
עגבניות שרי - 6 (חתוכות לרבעים)
שמן צמחי - מעט (או בוטנים)
אופן הכנת הקבב:
  1. הניחו מחבת קטנה על להבה בינונית-גבוהה, פזרו עליה את קמח החומוס וערבבו עד שהוא יהפוך לחום זהוב. צננו מעט.
  2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. חממו תנור ל-190 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו היטב.
  4. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כחצי שעה), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר