maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקבב טלה

בשר הטלה הנימוח משתלב בצורה מושלמת עם טעמו החמצמץ של הלימון, כך שנוצרת מנה לא שגרתית של קבב עם עקצוץ של חמיצות. הגישו לצד אורז לבן ונקי ותיהנו משילוב הטעמים הייחודי של המתכון הנפלא הזה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב טלה מקור תמונה: Farrukh
רכיבים לקבב טלה:
מיץ לימון - מ - ½1 לימונים
שמן - 1 כף
כוסברה - 2 צרורות (טרייה חתוכה דק)
שיני שום - 4 (כתושות)
פלפלים ירוקים חריפים - 4 (ללא גרעינים וקצוצים דק)
אבקת כוסברה - ½ כפית
אבקת כמון - 1 כפית
כורכום - ½ כפית
אבקת צ'ילי - 1 כפית
ג'ינג'ר - 2 כפיות (מגוררות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אופן הכנת הקבב טלה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו 2 כפות ממיץ הלימון עם הבשר הטחון.
  2. בקערה עמוקה, ערבבו שמן, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי, פלפל כתוש, כמון, אבקת כוסברה, אבקת כורכום, מלח ואת יתרת מיץ הלימון, עד לקבלת מחית אחידה.
  3. מזגו את המחית עם הבשר בקערה, הוסיפו את הכוסברה הטרייה וערבבו היטב.
  4. חממו תנור ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  5. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כחצי שעה), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: