maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקבב עוף וג'ינג'ר

מרקמו הרך של בשר העוף הופך אותו למושלם בתבשילים רבים וגם במתכוני קבב. התוספת של הג'ינג'ר במתכון הטעים הזה נותנת לקבב העוף ניחוח וטעם מיוחדים שיהיו אהובים גם על ילדיכם.

זמן הכנה: 35 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לקבב עוף וג'ינג'ר מקור תמונה: Kake
רכיבים לקבב:
ג'ינג'ר - 1 ( באורך 4 ס"מ חתוכה גס - אורך של אגודל)
בצלים ירוקים - 4 (קצוצים גס)
בשר פרגית - 4 (חתוך לקוביות - ירכיים)
חזה עוף - 2 (חתוך לקוביות)
כוסברה - ½ צרור (קצוצה דק)
אבקת מרק עוף - 2 כפיות (ללא מונוסודיום)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הקבב:
  1. הכניסו שום, בצל וג'ינג'ר אל מעבד המזון, והפעילו עד שהם יהיו קצוצים גס.
  2. הוסיפו את חתיכות העוף, הכוסברה, אבקת מרק העוף, התבלינים והפעילו שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הפעילו תנור על 180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  4. צרו 12 קבבים אחידים בגודלם מהתערובת במעבד המזון והניחו על נייר האפייה.
  5. הכניסו לתנור עד שהקבבים משחימים (כ-20 דקות), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: