maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לשיפודי עוף

קשה למצוא אדם שלא אוהב גרסה כזו או אחרת של שיפודים, ועם המתכון הבא תוכלו להכין מנה טעימה במיוחד של חזה עוף. הגישו אותה בפיתה, לאפה או כל לחם אהוב אחר ותהיו בטוחים שכל הטועמים ילקקו את האצבעות.

 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשיפודי עוף מקור תמונה: alanagkelly
רכיבים למרינדה:
שמן - 6 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
רסק עגבניות - 1 כפית
שיני שום - 6 (כתושות)
צ'ילי - 1 כף (ניתן להשתמש בחצי מהכמות כדי למתן את החריפות)
מלח - 1 כף
כמון - ½1 כפיות
קינמון - ⅛ כפית (טחון)
רכיבים לשיפודים:
חזה עוף - 1 קג' (נקי מעצמות)
אופן הכנת המרינדה:
  1. בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים של המרינדה.
אופן הכנת השיפודים:
  1. חתכו את חזה העוף לקוביות, הכניסו אותן לתוך הקערה עם המרינדה וערבבו היטב עד שהן יהיו מצופות מכל צדיהן. preperation
  2. עטפו את הקערה בניילון נצמד והכניסו אותה למקרר למשך שעתיים. ניתן גם להניח למרינדה להמתין במקרר במשך לילה שלם במקרים בהם אתם מעוניינים להתחיל בהכנות לארוחה יום לפני.
  3. חממו את התנור ל-180° מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה (אין צורך לשמן אותה).
  4. הוציאו את הקערה עם השיפודים מהמקרר והניחו את קוביות חזה העוף על התבנית (ניתן להשחיל אותן על שיפודים לפני כן). הכניסו לתנור עד להשחמה מכל הצדדים, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר