maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף בזיגוג סוכר וג'ינג'ר

ילדים יאהבו את המתכון הזה במיוחד מפני שלא רק שהוא טעים, אלא גם דביק! הזיגוג המתקתק בסגנון אסייתי ישתלב מעולה לצד סלטים, אורז, פסטה וכל תוספת אחרת שתרצו, אך טעמו המפתיע של העוף הוא בהחלט הכוכב.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לעוף בזיגוג סוכר וג'ינג'ר מקור תמונה: budgetbytes
רכיבים לעוף בזיגוג סוכר:
סוכר חום - ¼ כוס
רוטב סויה - 3 כפות
שיני שום - 2 (כתושות)
ג'ינג'ר - 1 כף (טרי, טחון)
שמן - ½1 כפות
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת העוף בזיגוג סוכר:
  1. הכניסו את הסוכר, רוטב הסויה, השום, הג'ינג'ר, הפלפל השחור ו-1 כף שמן לתוך קערה בינונית וערבבו היטב.
  2. הניחו את העוף על כלי שטוח, מזגו מעליו את הזיגוג שהכנתם וערבבו עד לציפוי מלא של כל הירכיים.
  3. כסו את הכלי עם ניילון נצמד והניחו בצד למשך חצי שעה להשרייה.
  4. לאחר חצי שעה חממו ½ כף שמן על מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית-גבוהה, הניחו עליה את הירכיים המזוגגות וטפטפו מעליהן את הזיגוג שנותר בכלי.
  5. טגנו את העוף עד שהוא ישחים והבשר יהיה רך, הוציאו על צלחת הגשה, טפטפו מעל את הרוטב והגישו חם לצד תוספות אהובות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר