header

מתכון לקרם ברולה מפנק משיבולת שועל

קינוח מפנק המבוסס על שיבולת השועל הטעימה, שאפשר לאכול גם בלי רגשות אשמה...

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרם ברולה מפנק משיבולת שועל
רכיבים לקרם ברולה:
שיבולת שועל - ½2 כוסות
חלב - 3 כוסות (רזה)
סוכר לבן - ⅓ כוס
תמצית וניל - 2 כפיות
סוכר חום - ½1 כפות
מלח - ¼ כפית (לא חובה)
קינמון - קורט (לא חובה)
אופן הכנת הקרם ברולה:
  1. חממו מראש תנור לחום של 180 מעלות ושמנו תבנית מתאימה.
  2. ערבבו את החלב, הביצים ותמצית הווניל בקערה גדולה. הוסיפו את שיבולת השועל, הסוכר הלבן והמלח. ערבבו היטב. בשלב זה ניתן להוסיף קינמון לפי הטעם.
  3. העבירו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו אותה במשך 45 דקות, או עד שהמרכז יהיה רוטט אך לא נוזלי והקצוות יהיו מושחמים קלות.
  4. הוציאו את שיבולת השועל מהתנור ופזרו מעליה את הסוכר החום בצורה אחידה. החזירו את התבנית לתנור ואפו עד שהסוכר החום ימס. העבירו את התנור למצב צלייה ואפו במשך כ-2 דקות עד שהסוכר יבעבע וישחים.
  5. הניחו לקינוח להצטנן ופרסו אותו למנות.
מקור: מיכל וייסברג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.