header

מתכון לשוקו חם ואדום במרקם קטיפתי - "רד וולווט"

לא צריך לחכות לחג האהבה כדי להכין משהו מיוחד לאנשים שאוהבים, פשוט תוכלו להפתיע את יקירכם במשקה חם, מפנק ומעודד בצבע אדום אשר מוכיח כי בשוקו אין רק שחור או לבן...
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשוקו חם ואדום במרקם קטיפתי - "רד וולווט" מקור תמונה: thesaltymarshmallow
רכיבים לשוקו האדום:
חלב - 4 כוסות
חלב מרוכז ממותק - כ-400 מ"ל (1 פחית)
שוקולד לבן - 120 גרם
תמצית וניל - 2 כפיות
צבע מאכל אדום - 4-5 טיפות
קצפת - לפי הטעם (קנויה או ביתית)
אופן הכנת השוקו האדום:
  1. הכניסו את כל חומרי המשקה, למעט הקצפת, אל קלחת או סיר בגודל בינוני וערבבו היטב.
  2. הניחו את הכלי שלכם מעל להבה בינונית והמשיכו לערבב עד שהשוקולד נמס.
  3. כאשר המשקה חם אך לא רותח והשוקולד נמס לחלוטין, ערבבו במהירות ובזהירות עד לקבלת גוון אדום, מיזגו את המשקה אל הכוסות והגישו עם מנה הגונה של קצפת מעל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.