maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף בגריל עם ג'ינג'ר ורוטב סויה

מבחינתי עוף בגריל מסמל את ארוחת שישי בה כל המשפחה מתאספת מסביב לשולחן, וכולם דרוכים ומוכנים לרגע בו העוף יעשה את דרכו אליו. היישר מיום שישי האחרון בביתי, הנה לכם מתכון מנצח לארוחת ערב משפחתית מהנה וטעימה!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוף בגריל עם ג'ינג'ר ורוטב סויה
רכיבים לעוף בגריל:
רוטב סויה - ½ כוס
ג'ינג'ר - 1 כפית (מקולף וחתוך)
חזה עוף - 2 נתחים (ללא עצמות וללא העור)
אופן הכנת העוף בגריל:
  1. קחו קערה עגולה והכניסו לתוכה את רוטב הסויה והג'ינג'ר החתוך, ערבבו במשך כדקה.
  2. בכלי נפרד, השרו את העוף בחצי מכמות הרוטב שהכנתם, במשך חצי שעה עד שעה.
  3. חממו את התנור ל-180 מעלות, והניחו את העוף בתוכו.
  4. מרחו את העוף לסירוגין עם הרוטב שנשאר בקערה ותנו לו להיצלות למשך כ-8 דקות בכל צד.
  5. במידה שיש לכם את הזמן והמרכיבים, מומלץ להגיש את העוף על מצע של אורז או ירקות ולפזר שומשום מעל הצלחת באופן שווה.
מקור: אבי מורנו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: