header

מתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות

כאשר דודתי הגישה את המנה המדהימה והטעימה הזו של קונכיות פסטה ממולאות בגבינות בפעם הראשונה שראיתי אותה, הייתי בטוח שמדובר בפרויקט שכולל הרבה עבודה קשה. רק אחרי שהתעקשתי לקבל ממנה את המתכון למנה נוכחתי לגלות שטעיתי בענק, כי כדי לקבל את התוצאה הקלה והמרשימה הזאת לא צריך להיות בשלן מומחה - והתוצאה עדיין מושלמת! על מנת שגם את תטעמו ותבינו במה מדובר, אתם מוזמנים להכיר את המתכון העשיר והמפנק לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים למתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
קונכיות פסטה - 24 יחידות (גדולות)
גבינת ריקוטה - 430 גרם (רזה)
ברוקולי - 3 כוסות (מופשר, ללא הנוזלים)
גבינת מוצרלה - 1 כוס (מגוררת)
חלבוני ביצה - 2 (גדולים)
בזיליקום - 1 כף (טרי, קצוץ)
מלח שום - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
רוטב לפסטה - כ-740 גרם (ניתן להחליף ברוטב לפיצה, מחולק)
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגוררת)
אופן הכנת המתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
  1. בשלו את קונכיות הפסטה לפי הוראות הבישול שעל החבילה, סננו את הנוזלים, שטפו במים קרים והניחו בצד.
  2. ערבבו בקערה גדולה ריקוטה, ברוקולי, מוצרלה, חלבוני ביצה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. רססו תרסיס שמן על תבנית אפייה בגודל 23X33 ס"מ ומרחו על התחתית שלה חצי מכמות הרוטב לפסטה.
  4. קחו קונכיית פסטה בידכם, מלאו אותה בתערובת שהכנתם קודם לכן והניחו אותה בתבנית – חזרו על פעולה זו עד שנגמרות הקונכיות.
  5. צקו את הרוטב שנותר מעל הקונכיות, כסו את התבנית בנייר כסף והכניסו לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, למשך 25 דקות.
  6. לאחר זמן הבישול הזה הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו את הכיסוי ופזרו מעל את גבינת הפרמז'ן.
  7. החזירו את התבנית לתנור לאפייה נוספת של 5 דקות ללא נייר הכסף, הוציאו והגישו אל השולחן.
טיפ השף:
ניתן להחליף חלק מכמות הברוקולי בזיתים ירוקים, חתיכות קטנות של תפוחי אדמה וכדומה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.