header

מתכון לביצי שטן

ביצי השטן הן מתאבן קלאסי ומרשים לאירוח. הן עשויות ביצים קשות חצויות לשני חלקים, את מקומו של החלמון הפשוט תופסת תערובת נהדרת המבוססת על חלמון, מיונז, חרדל ותבלינים. ההכנה קלה ופשוטה ותוך כמה דקות של עבודה מתקבלת מנת פתיחה ססגונית ומעוררת תיאבון.

כדי להתחיל אתם צריכים שיהיה לכם בסיס לא פחות ממצוין - ולשם כך אנחנו מצרפים לכם את המתכון המושלם שלנו להכנת ביצים קשות כמו מקצוענים.

מתכון לביצי שטן: ביצי שטן

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים ביצי שטן:

פפריקה: ניתן להחליף את הפפריקה המתוקה בפפריקה חריפה ולהוסיף תבלינים לפי טעמכם האישי.

חרדל: על מנת לקבל מרקם רך וחלק עדיף להשתמש בחרדל רגיל, אך אפשר גם בחרדל דיז'ון.

מיונז: אפשר להמיר את המיונז באלף האיים, שמנת חמוצה, יוגורט. 

בצל ירוק: את הבצל הירוק אפשר להחליף בפטרוזיליה קצוצה, כוסברה, שמיר, נענע או עירית.

להעשרת המילוי: אפשר להוסיף זיתים קצוצים, חתיכות סלמון כבוש, צלפים.

הכנת המילוי: לקבלת מרקם רך וחלק ניתן לטחון במעבד המזון.

זילוף: ניתן לזלף את המילוי עם הציוד המתאים כדי לקבל ביצי שטן מעוצבות וחינניות, ואפשר גם להעביר את התערובת בעזרת כפית.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות יחידות: 12
רמת קושי: קל
מתכון לביצי שטן
רכיבים לביצי שטן:
חרדל - 1 כף
מיונז - 2 כפות
פפריקה מתוקה - 1 כפית (או חריפה)
מלח - ⅓ כפית
פלפל שחור - קורט
פטרוזיליה - חופן עלים (ללא הגבעול)
בצל ירוק - גבעול (קצוץ דק)
אופן הכנת ביצי שטן:
  1. מרתיחים סיר עם מים על אש גבוהה, מוסיפים את הביצים, מחלישים את להבת הגז, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. preperation
  2. מסננים את המים, שוטפים את הביצים במים קרים, מעבירים לקערית עם מים קרים או מי קרח ומניחים להן להתקרר במשך כמה דקות.
  3. מוציאים את הביצים מהמים, מסירים את הקליפות וחוצים לאורך. מסדרים את החלבונים על מגש, עם הצד הריק כלפי מעלה. preperation
  4. מוציאים את החלמונים מתוך הביצים ומעבירים לקערה קטנה.
  5. מועכים את החלמונים בעזרת מזלג ומוסיפים לקערה: מיונז, חרדל, פפריקה, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
  6. מעבירים את התערובת לשקית זילוף, מזלפים את תערובת החלמונים החדשה אל תוך הגומה של החלבונים.
  7. מפזרים מעל מעט פפריקה ובצל ירוק קצוץ, מגישים - ואוכלים בתיאבון! preperation
טיפ השף:
להפיכת המנה לעסיסית וחריפה, ניתן להוסיף כמה טיפות רוטב טבסקו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.