maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגות מאפינס ספירלה כשרות לפסח

מתכון לקינוח עסיסי ומתוק שאתם פשוט חייבים על שולחן ליל הסדר שלכם. הוא טעים, עשיר וכמובן, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). מאפינס בננה עם מערבולת של נוטלה - פשוט מתכון מנצח! 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגות מאפינס ספירלה כשרות לפסח
רכיבים למאפינס:
קמח מצה - ¾1 כוסות
קורנפלור - ¼ כוס
אבקת אפייה - 1 כפית (כשרה לפסח)
סודה לשתיה - ½ כפית
מלח - ½ כפית
סוכר - ⅔ כוס
חמאה - 80 גר' (בטמפרטורת החדר - ניתן להמיר במרגרינה)
ביצים - 2 (טרופות, בטמפרטורת החדר)
תמצית וניל - 1 כפית
ריוויון - ⅔ כוס (ניתן להמיר בשמנת צמחית)
בננות - 3 (בשלות ומעוכות)
ממרח נוטלה - ½ כוס (ניתן להמיר בממרח פרווה)
אופן הכנת המאפינס:
  1. ערבבו בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור, הסודה לשתיה, אבקת האפייה המלח והסוכר.
  2. צרו גומחה במרכז הקערה והוסיפו פנימה בהדרגה את הביצים, תמצית הוניל, הריוויון והבננות, כאשר אתם מערבבים היטב לפני הוספת כל מרכיב.
  3. בתבנית מאפינס משומנת, מלאו את הבלילה, אך השאירו מקום למאפינס לתפוח ולהתרחב.
  4. הוסיפו כ-½ -1 כפית נוטלה מעל כל מאפינס.
  5. בעדינות רבה, באמצעות קיסם ערבבו את הבלילה עם הנוטלה כדי ליצור מערבולת קטנה. preperation
  6. הניחו את תבניות המאפינס בתנור שחומם מראש ל-180° מעלות. אפו כ-18 דקות או עד שקיסם במרכז המאפין יוצא יבש.
מקור: רעות מרקו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: