maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למאפינס מייפל ואוכמניות

הכינו את הקפה החם והמהביל והיכונו לטעימת עוגת המאפינס הטעימה ביותר שטעמתם. מתכון למאפינס מייפל ואוכמניות שלא תוכלו להשאר אדישים אליה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס מייפל ואוכמניות מקור תמונה: pinterest
רכיבים למאפינס מייפל ואוכמניות:
זרעי פשתן - ⅕ כוס (שלמים)
קמח - ¾ כוס + 2 כפות
אבקת אפייה - ½1 כפיות
קינמון - 1 כפית (טחון)
סודה לשתייה - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
ביצים - 2 (גדולות)
סירופ מייפל - ½ כוס
ריוויון - 1 כוס
שמן קנולה - ¼ כוס
גרידת תפוז - 2 כפיות
תמצית וניל - 1 כפית
אוכמניות - ½1 כוסות (טריות)
סוכר - 1 כף
אופן הכנת המאפינס מייפל ואוכמניות:
  1. חממו תנור ל-200° מעלות צלזיוס. שמנו תבנית אפייה עם 12 כוסות.
  2. טחנו זרעי פשתן במטחנת קפה או בבלנדר יבש והעבירו לקערה גדולה.
  3. הוסיפו לקערה קמח מחיטה מלאה, קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה ומלח, וערבבו היטב.
  4. בקערה בינונית הקציפו ביצים וסירופ מייפל עד לתערובת חלקה.
  5. הוסיפו ריוויון, שמן, גרידת תפוז, מיץ תפוזים ותמצית וניל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. הוסיפו את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים.
  7. הוסיפו את האוכמניות וקפלו את הבלילה.
  8. חלקו את הבלילה בכוסות של תבנית האפייה. פזרו מעל מעט סוכר.
  9. הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה, במשך 15 עד 25 דקות.
  10. הניחו למאפינס להתקרר בתבנית כ-5 דקות, הוציאו מהתבנית והגישו חם או בטמפרטורת החדר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: