maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

5 מתכוני קינוחים מעולים בלי אפייה

 כשמישהו שם מולנו קינוח ביתי – קשה לסרב לפיתוי של דבר מתיקה שרק מחכה שננגוס בו. עם זאת לא תמיד יש לנו חשק להדליק את התנור ולהתחיל להפריד בין ביצים ובין קמח וסוכר כדי להכין דברי מתיקה עבורנו ועבור אנשים אחרים. אם גם אתם חוששים או פשוט לא רוצים להתעסק באפייה שעלולה לגזול זמן רב, מומלץ לכם לנסות את המתכונים המעולים הבאים. 5 הקינוחים הללו לא דורשים אפייה כלל, הם מכילים רכיבים שיש כמעט בכל בית ואיתם תוכלו להכין מנות מתוקות ומפתות שתענוג לנגוס בהן כל פעם מחדש.
מתכון לנגיסי גבינה-מרגריטה

מרגריטה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הנודעים ביותר בעולם, והיא מכילה ליים, טקילה ורכיבים אחרים שיעלו חיוך על פניו של כל אדם. את הקינוח שמקבל השראה מהמשקה הנודע מומלץ להרחיק מילדים ולשמור לחברת מבוגרים שישמחו לקבל עוגת גבינה עם טוויסט טעים ומשכר.

מתכון לנגיסי גבינה-מרגריטה מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לנגיסי גבינה:
בייגל'ה - ½1 כוסות (כתוש)
חמאה - 100 גר' (ללא מלח, מומסת)
סוכר - 3 כפות (דק)
גבינת שמנת - 450 גר'
אבקת סוכר - 1 כוס
מיץ ליים - מ-1 ליים
גרידת ליים - מ-1 ליים
טקילה - 2 כפות (או וודקה)
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - קמצוץ
 
מתכון ללזניה אפרסקים וקרם

כשאנו שומעים את המילה לזניה, רובנו מדמיינים מנת שכבות מהבילה של בצק פסטה, רוטב וגבינות, אך המתכון הבא שובר את התבנית! את הקינוח הנפלא והייחודי הזה תוכלו להכין בקלות במהלך כל השנה עם אפרסקים טריים או משומרים וליהנות מדבר מתיקה שתוכלו להכין במהירות ולאכול במהירות גדולה אף יותר.

מתכון ללזניה אפרסקים וקרם מקור תמונה: delish
רכיבים ללזניית אפרסקים:
אפרסקים - 14 חצאים (משומרים, מסוננים מנוזלים וחתוכים לפרוסות)
קינמון - 1 כפית
ביסקוויטים - 15 יחידות (כתושים ובטעם וניל)
שמנת מתוקה - 2 כוסות (להקצפה)
אבקת סוכר - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
שקדים - ¼ כוס (פרוסים)
מתכון לפרפה פודינג בננה

בננות הן בין הפירות הרב גוניים ביותר שיש, וניתן להכין עמן מגוון קינוחים טעימים ופשוטים, כמו זה שלפניכם. קינוחי השכבות המיוחדים והאישיים שתכינו ייראו מורכבים וקשים להכנה, אך הם כלל לא דורשים אפייה כך שהסוד על פשטות הכנתם יהיה שמור אצלכם.

מתכון לפרפה פודינג בננה מקור תמונה: onceuponachef
רכיבים לפודינג:
סוכר - ¾ כוס
קורנפלור - ¼ כוס + 2 כפות
מלח - ¼ כפית
חלמונים - 6 (את החלבונים ניתן להקפיא בקופסה עבור קינוחים אחרים, כמו נשיקות)
חלב - ½3 כוסות
חמאה - 30 גר' (לא מלוחה)
רום כהה - 1 כף (ניתן להמיר ב-¼ כפית תמצית בטעם רום)
רכיבים לקצפת והרכבת הקינוח:
שמנת מתוקה - ½ כוס (לקצפת, קרה)
אבקת סוכר - 2 כפות
בננות - 3 (בשלות ופרוסות)
עוגיות חמאה - 200 גר' (אהובות/ביסקוויטים בטעם וניל, שבורות גס)
 
מתכון לעוגת חמאת בוטנים קרה

חמאת בוטנים מעניקה מרקם נפלא לכל קינוח שבו משלבים אותה, בין אם הוא אפוי או צונן. במתכון הבא תלמדו כיצד לשלב את הרכיב הנפלא הזה בעוגה צוננת ומיוחדת שתוכלו לשמור במקרר, ולשלוף אותה בכל פעם שיגיעו אורחים שלא ציפיתם להם לצד כוס משקה חם וטעים.

מתכון לעוגת חמאת בוטנים קרה מקור תמונה: onceuponachef
רכיבים לעוגת חמאת בוטנים:
גבינת שמנת - 110 גר' (בטמפרטורת החדר)
חמאת בוטנים - 1 כוס (חלקה)
אבקת סוכר - 1 כוס
תמצית וניל - 2 כפות
מלח - קמצוץ
שמנת מתוקה - 2 כוסות (מוקצפת)
ביסקוויטים - 50 גר' (בטעם שוקולד)
אבקת קקאו - 1 כפית (לעיטור)
בוטנים - ¼ כוס (קלויים - לעיטור)
מתכון לאצבעות שוקולד פריכות

קינוחי אצבע תמיד נראים מאתגרים להכנה, אך כפי שתראו במתכון הבא, זה כלל לא חייב להיות כך. המתכון המיוחד שלפניכם לאצבעות שוקולד פריכות לא דורש אפייה, ותוכלו להכין עמו קינוח אלגנטי וטעים במיוחד שירשים את כל מי שינגוס בו.

מתכון לאצבעות שוקולד פריכות מקור תמונה: bakeplaysmile
רכיבים לאצבעות שוקולד:
ביסקוויטים - 250 גר' (בטעם וניל, מפוררות)
פצפוצי אורז - 2 כוסות
כדורי שוקולד - 280 גר' (כדורים פריכים כמו מלטיזרס)
חמאה - 125 גר'
אבקת קקאו - 2 כפות
שוקולד לבן - 200 גר'
שמן קוקוס - 2 כפות (או כל שמן צמחי אחר)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: