maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לאצבעות שוקולד פריכות

קינוחי אצבע תמיד נראים מאתגרים להכנה, אך כפי שתראו במתכון הבא, זה כלל לא חייב להיות כך. המתכון המיוחד שלפניכם לאצבעות שוקולד פריכות לא דורש אפייה, ותוכלו להכין עמו קינוח אלגנטי וטעים במיוחד שירשים את כל מי שינגוס בו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאצבעות שוקולד פריכות מקור תמונה: bakeplaysmile
רכיבים לאצבעות שוקולד:
ביסקוויטים - 250 גר' (בטעם וניל, מפוררות)
פצפוצי אורז - 2 כוסות
כדורי שוקולד - 280 גר' (כדורים פריכים כמו מלטיזרס)
חמאה - 125 גר'
אבקת קקאו - 2 כפות
שוקולד לבן - 200 גר'
שמן קוקוס - 2 כפות (או כל שמן צמחי אחר)
אופן הכנת האצבעות שוקולד:
  1. רפדו תבנית בגודל 32*22 בנייר אפייה.
  2. חצו את מחצית מכדורי השוקולד הפריכים לשניים ואת היתר הניחו בצד.
  3. הכניסו לקערה בינונית את פירורי הביסקוויטים, פצפוצי האורז וחצאי הכדורים הפריכים וערבבו היטב.
  4. הכניסו לקערה חסינת חום את החמאה יחד עם החלב המרוכז הממותק ואבקת הקקאו והמיסו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
  5. לאחר שתערובת החמאה תימס, ערבבו אותה יחד עם התערובת היבשה לקבלת מרקם אחיד.
  6. פזרו את התערובת באופן אחיד על התבנית, הדקו אותה היטב והחליקו את חלקה העליון.
  7. המיסו את השוקולד הלבן במיקרוגל יחד עם שמן קוקוס/צמחי בפולסים של 30 שניות תוך ערבוב לעתים ומזגו את השוקולד הנמס על התבנית עם התערובת היבשה.
  8. הניחו את כדורי השוקולד שנותרו על השוקולד הלבן כך שמחציתם תבלוט החוצה. המתינו להתקשות של השוקולד הלבן, הוציאו את הקינוח מהתבנית וחתכו אותו לגודל הרצוי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: