maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

4 מתכונים עשירים לעוגות פרווה

 עוגה עשירה לצד הקפה או התה החמים משרה על מרביתנו תחושת רוגע הודות לטעם המתוק של הקינוח האהוב הזה שלא נמאס לעולם. מרבית העוגות המוכרות והטעימות ביותר מכילות מוצרי חלב שאנשים רבים לא יכולים לאכול בגלל רגישות ללקטוז או מטעמי כשרות, לאחר ארוחה בשרית. אם אתם רגישים למוצרי חלב ומחפשים מתכונים נפלאים ועשירים לעוגות פרווה – הגעתם למקום הנכון. 4 המתכונים הנפלאים הבאים לעוגות פרווה לא נופלים מהגרסאות החלביות שלהם, והם יאפשרו לכם ליהנות מקינוח טעים לצד כוס המשקה החם שלכם בלי להתפשר על הטעם. שיהיה בתיאבון!
מתכון לעוגת ספוג פרווה

עוגות ספוג מתאימות לכל אירוע הודות לעובדה שניתן לשים בהן מילויים מגוונים, החל מריבה, דרך ממרחי שוקולד ועד לקרמים עשירים. את המתכון שלפניכם לעוגת ספוג תוכלו להכין במהרה, והתוספת של הריבה תהפוך את התוצר לטעים במיוחד, למרות פשטותו.

מתכון לעוגת ספוג פרווה מקור תמונה: thespruce
רכיבים לעוגת ספוג:
מחמאה - 115 גר' (ללא שומן מוקשה או חמאת קוקוס)
סוכר - ½1 כוסות + 1 כף
שמנת צמחית - ¼1 כוסות (איכותית)
תמצית וניל - ½1 כפיות
קמח - 2 כוסות
מלח - ½ כפית
חלב קוקוס - ¾ כוס
ריבה - ½ כוס (בטעם אהוב, למריחה)
 
מתכון לעוגה קרה, שכבות דובדבן וחמאת בוטנים מהבלוג "היפה והחיה"

נעמה שגיב, בעלת בלוג התזונה והבריאות "היפה והחיה", שילבה בין הטעם והצבע הנפלאים של דובדבנים עם חמאת בוטנים ליצירת עוגה קרה ועשירה במיוחד. עם המתכון הייחודי הזה תוכלו לא רק ליהנות מקינוח טעים, אלא להרשים כל אורח שיגיע אליכם ויטעם ממנה. אף אחד לא יאמין שהעוגה הזו לא מכילה חלב, ואתם תוכלו ליהנות ממנה בכל עת שתרצו, בלי רגשות אשמה.

לחצו כאן למתכונים נוספים מהבלוג "היפה והחיה"

מתכון לעוגה קרה, שכבות דובדבן וחמאת בוטנים מהבלוג "היפה והחיה" מקור תמונה: beautybeastisrael
רכיבים לשכבת בסיס:
אגוזי מלך - ¾ כוס
שקדים - ½ כוס
תמרים - 1 כוס (מגולענים, כ-10 יחידות)
תמצית וניל - ½ כפית
משקה שקדים ואורז - 2 כפות (או תחליף אהוב אחר לחלב)
מלח - קמצוץ
שמן קוקוס - ⅓ כוס (בכבישה קרה)
דובדבנים - 300 גר' (קפואים)
רכיבים לשכבת דובדבנים:
אגוזי קשיו - 1 כוס
אגוזי פקאן - ½ כוס
מיץ לימון - ½ כוס (סחוט טרי)
סירופ מייפל - ¼ כוס (טבעי)
תמצית וניל - 2 כפיות
גרידת לימון - 1 כפית
חמאת בוטנים - ¾ כוס (טבעית, ללא תוספי סוכר - לציפוי)
 
מתכון לעוגת שוקולד נימוחה

שוקולד הוא כנראה המכנה המשותף הכי גדול בעולם, ועם מתכון לעוגה הבאה לא קשה להבין מדוע. הטעם הנפלא של העוגה הפשוטה הזו יגרום לכם להכין אותה שוב ושוב כשלא יהיה לכם זמן להכין קינוח מורכב יותר, או פשוט כשתרצו משהו מתוק וטעים שלא דורש שעות רבות של הכנה.

מתכון לעוגת שוקולד נימוחה מקור תמונה: noemptychairs
רכיבים לעוגת שוקולד:
קמח - ½2 כוסות
אבקת קקאו - ½ כוס (לא ממותקת)
מלח - ¾ כפית
חלב סויה - ½ כוס (בטעם וניל)
ביצים - 4 (גדולות)
שמנת צמחית - ½ כוס
סוכר - ½1 כוסות
שמן קנולה - 1 כוס
תמצית וניל - 1 כפית
שוקולד צ'יפס - 1 כוס (מריר איכותי)
רכיבים לציפוי שוקולד:
חלב סויה - 1 כוס
שוקולד צ'יפס - ½2 כוסות (מריר איכותי)
מתכון לעוגת תפוחים פרווה בניחוח קינמון

תפוחים הם מהפירות האהובים ביותר על כולנו, והעובדה שהם נמצאים בהישג יד במשך כל השנה הופכת אותם לפרי המושלם עבור קינוחים שונים. תוספת הקינמון והדבש לתפוחים במתכון הבא יוצרת עוגה עם טעם מתקתק וניחוח משכר שימלא את ביתכם ויגרום לכם לרצות שהיא תהיה על הצלחת שלכם כמה שיותר מהר.

מתכון לעוגת תפוחים פרווה בניחוח קינמון מקור תמונה: begoodorganics
רכיבים לעוגת תפוחים:
קמח - 2 כוסות
קינמון - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
תמרים - 1 כוס (מגולענים מושרים ב-¼ כוס מים)
חלב סויה - ¾ כוס (או חלב צמחי אחר)
שמן קוקוס - ⅓ כוס (מומס)
תפוחים - 2 (מגורדים)
תפוחים - 2 (פרוסים לפרוסות)
רכיבים לציפוי:
קינמון - ½ כפית
סילאן - ½1 כפות (או דבש)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: