maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבראוניז שוקולד וחמאת בוטנים

ביום יום, רובנו משתדלים להשגיח על תזונה נכונה ומבוקרת, עשירה בוויטמינים ומינרלים חיוניים, אבל מדי פעם, באירועים מיוחדים, מגיע לנו חטא קטן ומתוק שאי אפשר לעמוד בפניו - כזה הוא המתכון הבא לבראוניז שוקולד וחמאת בוטנים!

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז שוקולד וחמאת בוטנים מקור תמונה: pinterest
רכיבים לבראוניז שוקולד:
קמח - ½1 כוסות
אבקת אפייה - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
חמאה - 6 כפות (מרוככת)
חמאת בוטנים - ½ כוס
סוכר - ⅔ כוס
סוכר חום - ⅔ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
רכיבים לציפוי שוקולד בוטנים:
חמאת בוטנים - ½ כוס
חמאה - ½ כוס (מרוככת)
סוכר - 2 כוסות
חלב - 1 כפית
אופן הכנת הבראוניז שוקולד:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית מלבנית.
  2. בקערה בינונית ערבבו: קמח, אבקת אפייה ומלח. preperation מקור תמונה: bakerella
  3. ערבבו במיקסר את החמאה וחמאת הבוטנים עד לתערובת חלקה. preperation מקור תמונה: bakerella
  4. הוסיפו את הביצים ותמצית הווניל - וערבבו יחד.
  5. הוסיפו את החומרים היבשים למיקסר וערבבו על עוצמה נמוכה. preperation מקור תמונה: bakerella
  6. הוסיפו את השוקולד צ'יפס לקערה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. פזרו את הבלילה בתבנית והכניסו אותה לתנור. preperation מקור תמונה: bakerella
  8. אפו במשך 30-35 דקות, עד להזהבה קלה. הוציאו, צננו וחתכו למלבנים.
אופן הכנת הציפוי שוקולד בוטנים:
  1. המיסו את השוקולד במיקרוגל כ-30 שניות עד לתערובת חלקה. preperation מקור תמונה: bakerella
  2. הוסיפו את חמאת הבוטנים וערבבו. preperation מקור תמונה: bakerella
  3. הניחו את הבלילה בצד.
  4. במיקסר ערבבו את החמאה עד לתערובת חלקה.
  5. הוסיפו את הסוכר וערבבו יחד.
  6. הוסיפו את השוקולד וחמאת הבוטנים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. ניתן להוסיף כפית חלב בהדרגה, לקבלת זיגוג קרמי יותר.
  8. כשעוגת הבראוניז מתקררת, מרחו את הציפוי מעל. preperation מקור תמונה: bakerella
  9. אפשר להשלים את המראה עם טביעות של המזלג... או קישוט שוקולד. preperation מקור תמונה: bakerella
  10. לפני החיתוך, ניתן לשים את הבראוניז במקרר למספר דקות, כדי שהציפוי לא יתקלקל כשפורסים את עוגת הבראוניז לקוביות... preperation מקור תמונה: bakerella
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: