maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבראוניז שוקולד-אגוזים ללא אפייה

חטיפי הבראוניז האהובים מכילים בדרך כלל ביצים וקמח, מה שמצריך אפייה, אך לא במתכון הבא! במקום הרכיבים הללו, יש תוספת מתוקה של חלב מרוכז, קוקוס ובוטנים שיוצרים קינוח ממכר שלא דורש אפילו דקה אחת של אפייה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז שוקולד-אגוזים ללא אפייה מקור תמונה: minimalistbaker
רכיבים לבראוניז שוקולד-אגוזים:
שוקולד מריר - 340 גר' (קצוץ)
חלב מרוכז ממותק - ¼1 כוסות
תמצית ווניל - 1 כפית
וופלים - 3 כוסות (או ביסקוויטים בטעם שוקולד, קצוצים)
פתיתי קוקוס - 2 כוסות + 2 כפות (ממותקים)
בוטנים - 1 כוס + 2 כפות (מלוחים או אגוזי מלך, קצוצים גס)
סוכר - ½ כוס
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הבראוניז שוקולד-אגוזים:
  1. רפדו תבנית מלבנית באורך 23 ס"מ בנייר אפייה, ושמנו אותו קלות.
  2. בסיר בינוני ועל להבה בינונית-גבוהה, חממו שוקולד קצוץ יחד עם חלב מרוכז ממותק תוך ערבוב מתמיד, עד להמסה מלאה של שני הרכיבים. הסירו את הסיר מהלהבה.
  3. הוסיפו את תמצית הווניל לסיר וערבבו אותה פנימה עד למיזוג מלא.
  4. בקערה בינונית, ערבבו יחד 2 כוסות מפתיתי הקוקוס, 2 כוסות בוטנים, ½ כוס סוכר ו-½ כפית מלח.
  5. הוסיפו לקערה עם שבבי הקוקוס ⅔ מתערובת השוקולד והחלב המרוכז, וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מזגו את התערובת שיצרתם לתוך התבנית, ומעליה את ⅓ תערובת השוקולד והחלב שנותרה. הוסיפו מעל את פתיתי קוקוס שנותרו ואת האגוזים, הכניסו למקרר למשך שעתיים, חתכו לקוביות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר