maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת בראוניז שוקולד ושעועית ללא גלוטן

מתי בפעם האחרונה הגשתם קינוח עם שעועית שחורה וללא תוספת סוכר? הבראוניז הבאים הם טעימים ונימוחים, ואיש מהסועדים, כולל הצעירים והבררנים מביניהם, לא ינחש שהקינוח שחוסל במהירות הוא חלופה בריאה יותר לעוגה שהם מכירים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת בראוניז שוקולד ושעועית ללא גלוטן
רכיבים לעוגת בראוניז:
שעועית שחורה - ½1 כוסות (מעוכה ומבושלת)
שמן - ½ כפית
חלב - 1 כף
קקאו - ½ כוס
סוכר קוקוס - ⅔ כוס
חומץ בלסמי - 1 כפית
קפה נמס - ½ כפית
אבקת סודה - ½ כפית
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - קמצוץ
שוקולד - 1 כוס (מריר, מגורד דק)
אופן הכנת העוגת בראוניז:
  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם ל-200° מעלות.
  3. אופים כ-30 דקות, בודקים מדי פעם אם העוגה מוכנה באמצעות קיסם.
  4. לאחר שהעוגה מוכנה, מניחים לה להתקרר לפני החיתוך.
מקור: שלומית ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר