מתי בפעם האחרונה הגשתם קינוח עם שעועית שחורה וללא תוספת סוכר? הבראוניז הבאים הם טעימים ונימוחים, ואיש מהסועדים, כולל הצעירים והבררנים מביניהם, לא ינחש שהקינוח שחוסל במהירות הוא חלופה בריאה יותר לעוגה שהם מכירים.
אופן הכנת העוגת בראוניז:
-
מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם ל-200° מעלות.
-
אופים כ-30 דקות, בודקים מדי פעם אם העוגה מוכנה באמצעות קיסם.
-
לאחר שהעוגה מוכנה, מניחים לה להתקרר לפני החיתוך.
מקור: שלומית ר.