maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת פירות ומרשמלו קפואה

השילוב הייחודי בין פירות מתוקים לקינוח אוורירי שנראה כמו עוגה ימשוך את תשומת ליבם של כל בני הבית. הילדים שלכם יתלהבו במיוחד מהמראה הוורדרד ומרקם המרשמלו שלו, ואתם תיהנו מהוספת המתכון הנפלא הזה לרשימת חטיפי הקיץ המענגים שאתם יכולים להציע להם. 

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פירות ומרשמלו קפואה מקור תמונה: food
רכיבים לעוגת פירות ומרשמלו:
דובדבנים משומרים - 500 גר' (מסוננת מנוזלים - את הנוזלים יש לשמור בצד)
מיץ דובדבנים - ¼ כוס (הנוזלים שסיננתם מצנצנת הדובדבנים)
גבינת שמנת - 250 גר'
אננס - 500 גר' (משומר - את הנוזלים יש לשמור בצד)
מנדרינות - 300 גר' (משומרות, מסוננות מנוזלים)
מרשמלו - ½2 כוסות (חתוך לרבעים)
שמנת מתוקה - 250 מ"ל (מוקצפת)
אופן הכנת העוגת פירות ומרשמלו:
  1. סננו את שימורי האננס ושימרו את הנוזלים בצד.
  2. הכניסו לבלנדר את חתיכות האננס המסוננות והפעילו אותו עד לקבלת מחית אחידה.
  3. הוסיפו את גבינת השמנת ומיץ האננס למעבד המזון והמשיכו בפעולת העיבוד במהירות בינונית, למשך 3-4 דקות נוספות.
  4. הוסיפו לתערובת את פלחי המנדרינות, הדובדבנים ומיץ הדובדבנים.
  5. קפלו לתוך התערובת את חתיכות המרשמלו והשמנת המוקצפת.
  6. העבירו את התערובת לתבנית אפייה, כסו אותו בניילון נצמד והכניסו אותה למקפיא עד להתייצבות.
  7. חיתכו מנות מתוך העוגה הקפואה, והגישו את ענני הפירות האלה לילדים שיתעופפו מאושר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר