print header

המדריך המלא לשימוש בשמני בישול

  ההורים שלנו השתמשו בכמות מצומצמת מאוד של שמנים לבישול, אך כיום יש אפשרויות מגוונות כל כך שקשה לדעת באיזה שמן כדאי לבחור עבור איזו מטרה. חמניות, קנולה, אבוקדו, זית – נראה כאילו שכמעט מכל דבר אפשר להכין היום שמן, אבל מה עושים עם כל סוג ואיך משתמשים בו כמו שצריך? ומה לגבי נקודת העשן? אותו שלב שבו מרוב חום השמן מתחיל להתפרק לרכיבים בסיסיים ומאבד את ערכיו התזונתיים? כדי לענות על שאלות שכאלה הכנו לכם את המדריך הבא שיסביר לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת על שמני בישול.
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו