header

מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' רכות ועסיסיות של דליה מאיר

את המתכון הזה תכינו תוך רבע שעה והוא יניב עוגיות דחוסות וצמיגיות שתענוג ללעוס, כל זאת ללא טיפה אחת של שמן או קמח. אתם פשוט לא תאמינו לתוצאה של תהליך ההכנה הזריז הזה!

למתכונים נוספים מהבלוג ''קסמים מתוקים ומענגים''

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' רכות ועסיסיות של דליה מאיר מקור תמונה: shonlysweets
רכיבים לעוגיות פאדג':
אבקת סוכר - 300 גר' (3 שקיות של 100 גרם)
מלח - ¼ כפית
אבקת נס קפה - 1 כפית
אבקת קקאו - 100 גר'
חלבונים מביצים גדולות - 3 (מומלץ להשתמש בחלבונים בטמפרטורת החדר)
תמצית וניל - 2 כפיות
אופן הכנת העוגיות פאדג':
  1. חממו את התנור מראש ל-170 מעלות.
  2. ערבבו ביחד בקערה את המצרכים היבשים: סוכר, מלח, אבקת נס קפה ואבקת קקאו.
  3. הוסיפו את שאר הרכיבים וערבבו עד שתתקבל תערובת אחידה. גם כשהעיסה הופכת למעט קשה לערבוב, אל תוותרו והמשיכו – ניתן להשתמש במיקסר במידת הצורך. preperation מקור תמונה: shonlysweets
  4. צקו תלוליות בעזרת כף (מומלץ להשתמש בכף גלידה) והניחו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. preperation מקור תמונה: shonlysweets
  5. הכניסו את העוגיות לתנור ואפו במשך 8 דקות, או עד שפני העוגיות מבריקות וסדוקות (היזהרו מאפיית יתר). בסיום האפייה העוגיות עשויות להיראות רכות מדי, אך הן יתייצבו מהר. preperation מקור תמונה: shonlysweets
טיפ השף:
כדי לגוון את המתכון תוכלו להוסיף למצרכים היבשים גם 2 כוסות שוקולד צ'יפס או עד 2 כוסות אגוזים גרוסים. במידה שבחרתם להוסיף את אחת מהתוספות, יש להאריך את זמן האפייה ב-2 דקות נוספות.
מקור: דליה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.