למרות שאנחנו נערוך את החג תחת סגר, יש מסורות של ראש השנה שאיש לא יוכל לקחת מאיתנו, ואחת מהן קשורה לאחד מסמליו המוכרים ביותר, הדג. משום שכולנו רוצים להיות לראש ולא לזנב, נהוג להגיש בארוחת החג הזאת סוגים שונים של מנות דג, ואנחנו לא נופתע לשמוע שגם אתם אוהבים לעשות זאת. כדי לעזור לכם לגוון את מבחר מנות הדג הטעימות שתוכלו להגיש ולאכול בהנאה בערב השנה החדשה, אספנו עבורכם 8 ממתכוני הדג הטובים והאהובים ביותר שפרסמנו באתר לאורך השנים. אתם מוזמנים להיעזר בהם כדי להפתיע את בלוטות הטעם שלכם בחג המתקרב, ושתהיה לכולנו שנה טובה, מוצלחת ובריאה!
לא ניתן לדבר על המטבח המרוקאי בלי להזכיר את הדג החריף והנודע שמשמש כמנה קלילה ופיקנטית בארוחות רבות. לצד קוסקוס, אורז או לחם חם, מומלץ להכין את המתכון שלפניכם שכולם יתאהבו בו.
דג לוקוס אפוי מהווה את הדרך המושלמת לפתוח את סעודת החג בצורה קלילה וטעימה במיוחד. במתכון הבא של איריס לוי תמצאו שלל רכיבים נפלאים ובריאים המעטרים את אחד הדגים האהובים ביותר בארץ – הלוקוס. איריס ממליצה לאפות את הדג הנפלא הזה כשהוא מכוסה בנייר אלומיניום כדי שלא יתייבש ועל מנת שבשרו העדין יתבשל היטב ויהיה רך וטעים.
טונה בשימורים היא אחד מהדברים שאני הכי אוהב לאכול עוד מילדותי. הריח, שאותו אבי לא מסוגל לסבול, ממלא את כל הבית וכאשר משלבים את הטונה במנות שונות, ניתן להגיע להישגים מרשימים כפי שתיווכחו כאשר תכינו את המתכון הפשוט הבא לתבשיל טונה, פסטה וירקות.
את המתכון הבא אתם בטח מכירים בגרסה הבשרית שלו – ביף וולינגטון – אך כאן הבשר מפנה את מקומו לדג הסלמון הבריא, שמתברר כשדרוג של ממש למנה. אחרי שניסינו את המתכון הזה, אנחנו מרגישים גאים להכריז כי זו הדרך הטובה ביותר שבה אי פעם אכלנו סלמון!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: