עבור כל סעודה או ארוחה גדולה שנתכנן, נשקיע יום שלם (ולפעמים אפילו יומיים) בעבודה במטבח כדי להכין את כל המאכלים שאהובינו ייהנו מהם. למרות זאת, את סלטי הפתיחה והמתאבנים פעמים רבות נעדיף לקנות מאשר להכין בעצמנו, פשוט משום שמישהו אחר כבר עשה את העבודה הזו עבורנו. אם תכינו בעצמכם את הסלטים שלכם תבינו שאין סיבה שתתפשרו על טעם ואיכות ובעיקר על הבריאות, ושהכנתם במקרים רבים פשוטה וזריזה יותר מנסיעה לסופר.
בלוגריות בישול מומחיות מרחבי הרשת משתפות אתכם את המתכונים המיוחדים והפשוטים שלהם לסלטים האהובים והמוכרים, כך שבפעם הבאה שאתם בסופר תוכלו לדלג על מקרר הסלטים וללכת ישר לאגף הירקות כדי לבחור את המצרכים הטריים והבריאים שמהם תכינו את הסלטים שלכם בעצמכם.
הסלט הזה הוא קל, מהיר להכנה, והוא יכול לשמש כממרח מצוין או כתוספת לתבשילים. רק תזהירו את בלוטות הטעם כי הוא חריף אש!
אוהבים סלט גזר? נסו להכין אחד כזה בעצמכם. זה פשוט וקל, ואפילו מהיר יותר מללכת לסופר כדי לקנות אחד.
יש המון סוגים של סלטי חומוס, וכולם טובים, אבל אין על חומוס ערבי אסלי, כמו שתלמדו להכין בעצמכם במתכון הבא.
הסלט הזה מככב בכל יום שישי בכל בית מרוקאי. יהודית ממליצה להשתמש בעגבניות טריות, אבל אומרת שגם אם תכינו את המתכון הזה עם שימורי עגבניות, אף אחד לא יחשוד שלא מדובר בעגבניות טריות.
יהודית אומרת שזה אחד הסלטים הטעימים ביותר, ושהיא אוהבת לשלב אותו עם כריך רוסטביף. המתכון הזה יספק לכם כמות גדולה מהסלט, ומומלץ להכין אותו לקראת סעודה גדולה.
2 המרכיבים האלה אהובים מאוד על שפרה – חציל ופלפל, יחד עם רוטב שתכינו מקטשופ, סויה וצ'ילי – הסלט יוצא ממש טעים!
את הסלט הזה אולי לא תמצאו סתם כך בסופר, אבל הוא אחד הטעימים שתכינו, ושפרה ממליצה שתכינו ממנו כמות גדולה כי הוא נחטף די מהר.
פעמים רבות סלט חצילים על האש עם טחינה הופך להיות הכוכב של הסלטים בשולחן הארוחה. המתכון הזה לא יוצא מן הכלל, והוא כל כך פשוט שאי אפשר לוותר עליו!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא:
03
עדנה פסח
נפלא
הגב02
סמי
סויה-לא בריא סוכר --לא בריא
הגב01
אביבה טל.
כל המתאבנים הללו מזרחיים. אשמח אם תציעו מתאבנים כמו סלט ביצים, כרוב כבוש, סלטי דג מלוח למיניהם, כבד קצוץ וכו׳
הגביהודית
סלט ביצים וכבד קצוץ=עתירי כולסטרול. לצרוך במשורה.
הגב