header

מתכון לסלט פלפלים חריף מהבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה"

הסלט הזה הוא קל, מהיר להכנה, והוא יכול לשמש כממרח מצוין או כתוספת לתבשילים. רק תזהירו את בלוטות הטעם כי הוא חריף אש!

למתכונים נוספים מהבלוג של "יפצ'וק מבשלת ואופה"

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פלפלים חריף מהבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה" מקור תמונה: yafchuk
רכיבים לסלט פלפלים:
אופן הכנת הסלט פלפלים:
  1. מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את הפלפלים הירוקים, הגמבה האדומה ושיני השום.
  2. טוחנים כ-2 דקות, זהירות שלא להפריז ולטחון דק מדי.
  3. מעבירים את הכל לסיר, מוסיפים מלח, פפריקה אדומה ושמן ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
מקור: יפה ימין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.